Preko 5.000 proizvoda spremnih za isporuku odmah

Preko 5.000 proizvoda spremnih za isporuku odmah

Informacije o dostavi

Informacije o dostavi

Način i rok isporuke

Naručene proizvode isporučujemo na teritoriji Republike Srbije, u svim mestima u kojima je moguća isporuka i naplata od strane kurirske službe Daily Express (DExpress).

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana, u redovnim okolnostima. Isporuke se ne vrše vikendom i državnim praznicima, a iste se vrše u skladu sa poslovnom politikom i radnim vremenom kurirske službe.

U slučaju vanrednih okolnosti ili bilo kakvih problema vezanih za Vašu porudžbinu bićete blagovremeno obavešteni.

Troškovi isporuke

Cena isporuke zavisi od tezine paketa i naplacije se po cenovniku koji je naveden u daljem tekstu. Isporuka se plaća prilikom preuzimanja pošiljke, direktno kuriru gotovinom.

Obaveštenje o ceni isporuke će Vam stići i na e-mail prilikom uspešno obavljenog procesa poručivanja, zajedno sa specifikacijom porudžbine.

Cenovnik

Pošiljka do 3kg : 360 din

Posiljka do 5kg : 390 din

Pošiljka od 5 do 10kg : 450 din

Pošiljka od 10 do 15kg : 600 din

Pošiljka od 15 do 25kg : 690 din

Pošiljka preko 25kg : 890 din

Preuzimanje Pošiljke

U procesu isporuke potrebno je da kupci naših proizvoda obezbede prijem istih. Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-19 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da bi utvrdili da li postoje oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Uobičajena praksa je da vas kurir kontaktira neposredno pre isporuke kako bi najavio svoj dolazak. Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. U slučaju da kupac ne bude na adresi ili se ne javlja na telefon ostavljen u porudžbenici, kurir još jednom pokušava dostavu i u suprotnom vraća nam paket. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

PREKO 15 000 PORUDŽBINA DO SADA

PROČITAJTE NEDAVNA ISKUSTVA NAŠIH KORISNIKA

Korpa
Ovaj sajt koristi kolačiće, radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i prihvatate korišćenje kolačića na njegovim stranicama.
Pozovite nas