Uncategorized

Tri najbolja auta na akumulator za decu

Tri najbolja auta na akumulator za decu

Automobili na akumulator za decu već decenijama ne gube na popularnosti. Nekada smo ih viđali samo u parkiću, i mogli da ih iznajmimo za vožnju od 10 – 15 minuta. Danas, oni su dostupni, ima ih u svakoj bolje snabdevenoj prodavnici dečije opreme, kao i na mnogim online prodavnicama.Kako je auto na akumulator jedan od naših najprodavanijih proizvoda, odlučili smo da sastavimo listu od 3 najbolja auta, u tri cenovna ranga.

Sva tri automobila se nalaze u našoj ponudi, a u nastavku teksta objasnićemo zašto smo se odlučili baš za njih.

Džip dvosed 310 Mercedes-Benz X Class

Wow!

Crni Mercedes džip. Vrata koja se otvaraju. Točkovi sa pravim gumama. Mekano sedište. Amortizeri. LED svetla. Priključak za AUX. Priključak za USB.

Mnogi pravi automobili nemaju ovu opremu. Sa akumulatorom od 12V i snagom motora od 4x35W, spada u najmoćnije automobile na akumulator na tržištu. Njegova maksimalna brzina je 5km/h, a mogu se komotno smestiti dva deteta.

Ovaj model je replika Mercedesa ML, pa ako ste zaljubljenik u ovaj brend, definitivno ćete se zaljubiti. A i Vaše dete.

Samo, moramo da napomenemo jednu bitnu stvar – za ovaj model je potrebno izdvojiti jednu mesečnu platu prosečnog radnika u fabrici.

Da, dobro ste pročitali. Cena u trenutku pisanja ovog teksta jeste 45 000 dinara, ako uhvatite neki popust, možda ga nađete za hiljadu – dve manje. Kod nas je trenutno 42,990 dinara.

Fenomenalan auto na akumulator, ako Vam je džep dovoljno dubok za njega. Više o ovom modelu možete saznati na OVDE.

Džip na akumulator 4×4 Model 315

Pitate se, zašto smo opet izabrali „džip“?

Razlog je samo jedan – u ovaj auto na akumulator mogu da stanu dva deteta. A to rešava mnoge probleme, slažete se?

Na žalost, ovo nije kopija nekog popularnog modela, ali je odličan auto koji će vaši mališani obožavati.

Sedište u njemu je mekano i udobno, točkovi su veliki, a gume napravljene od EVA pene. Muzika, AUX, USB, realističnan zvuk paljenja motora…

Poseduje sve što je potrebno da se deca u njemu osećaju komotno, i da se igraju satima.

Kvalitet izrade je zadovoljavajuć, nosivost je do 35 kg, pa će se deca voziti i kada krenu u prvi razred.

Cena ovog modela je 25,590 dinara, što je značajno manje od prethodnog. Pored standardne boje, možete se odlučiti i za metalik, s tim što je njegova cena 27.590 dinara. Ovaj džip na akumulator možete pogledati OVDE.

Dečiji auto 220 crveni

I za kraj smo ostavili najjeftiniji model – sa dobrim razlogom.

Ovaj model je definitivno jedan od najboljih izbora na tržištu. Ako birate auto za poklon, definitivno nećete pogrešiti. Mada će i vaše dete biti presrećno da se vozi u ovom lepotanu.

Pa, zašto je onda jeftiniji od prethodnog dvojca?

Za početak, manji je. U njemu staje jedno dete.

Nema mogućnost povezivanja na USB i AUX, pa je dete ograničeno na muziku koja je fabrički ugrađena.

Ali, sa druge strane, ovaj auto na akumulator poseduje amortizere za udobnu vožnju. Sedište nije udobno kao kod „džipova“. Takođe, motor je značajno slabiji – 2x25w, što je dovoljno da se vozi dete do 25kg. Akumulator je 12V, što je odlično za ovaj cenovni rang.

Vrata i gepek se otvaraju, što će biti veoma interesantno mališanu.

Cena je dosta pristupačna – trenutno je 16,990 dinara.

Hajde da sumiramo ovu listu

Ako želite da svoje dete od malena oseti luksuz i udobnost, definitivno nećete pogrešiti sa modelom 310. Vaše dete biće možda i jedino u kraju sa ovakvim automobilom na akumulator.

Sa druge strane, ako su vam prioritet odnos cene i kvaliteta, 315 je po nama najbolji izbor. Poseduje sve funkcije koje su potrebne, dovoljno je veliki za dva deteta, lepo je dizajniran i udoban.

Za poklone preporučujemo model 220, mada, kako smo već i napomenuli, nećete pogrešiti ni ako ga odaberete za svoje dete. Ipak, ako želite da kupite ozbiljan auto na akumulator, koji će voziti sva Vaša deca, savetujemo da ipak odaberete model 315.

Pored navedenih modela, u našoj web prodavnici možete pronaći preko 40 modela vozila na akumulator.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *