Uncategorized

Drvena hranilica za bebe 2u1 – obrok čini “posebnim”

Drvena hranilica za bebe 2u1 – obrok čini  “posebnim”

Svako dete voli da oponaša svoje roditelje. Da izgleda kao mi, da prica kao mi, da sedi kao mi..
Sama ta činjenica nam ukazuje da treba da pazimo šta radimo, jer dete sve upija.
Ko je veći uzor svom detetu u ranom detinjstvu nego njegov “najjači tata” ili “najlepša mama”..
Zbog toga moramo poslužiti kao najbolji mogući primer svojoj deci.


Dete dok sedi sa nama za stolom voli da ima svoje mesto koje neodoljivo podseća na stolicu na kojoj i mi sedimo. Upravo, drvena hranilica za bebe 2u1 je dizajnirana baš tako. Kada se postavi neodoljivo podseća na klasičnu stolicu. Može se čak i približiti trpezarijskom stolu. Na taj način dete može ručati sa nama, što mu daje osećaj pripadnosti i obrok čini “posebnim”, priznaćete.

Na svojoj drvenoj hranilici on ima svoju tacnu na kojoj možemo postaviti sve ono što on najviše voli. Ima mesta i za ukusnu kašicu, mleko u flašici ili plišanu igračku..
Kada jednom ruča u njoj neće poželeti da užina na drugom mestu. Jer će ona biti omiljeno mesto gde on provodi svoje vreme, bilo kada jede ili kada gleda omiljene crtaće..

Hranilica drvena – domaća proizvodnja

Sama stolica je obložene sunđerom što detetu pruža osećaj udobnosti. Preko je PVC presvlaka koja pomaže da se vrlo lako održava. Klasična drvena hranilica za bebe 2u1 može se koristiti od momenta kada dete krene da sedi (od nekih 6 meseci ).
Možete izabrati različite dezene. Obzirom da je domaći proizvod u pitanju dezena je “koliko volite”. Od slona, žirafe, mace, kuce pa sve do mede i zeke, tako da na njima svako dete može pronaći svoju omiljenu životinju.

Težina od samo 7kg omogućava da se lako prenosi u bilo koji deo kuće pa i da se ponese na putovanje, jer će se vase dete vrlo teško odvajati od nje.
Ne treba zaboraviti da je izrađena od bukovog drveta a svi znamo da je to simbol kvaliteta kada je reč o proizvodima od drveta.

Proizvodi od drveta postaju sve popularniji u dečijem svetu. Nema sumnje da će u budućnosti i ova drvena hranilica postati ako ne najpopularnija onda jedna od popularnijih hranilica za decu. Tome u prilog ide i izuzetan rast prodaje ovog proizvoda iz godine u godinu.

Dva proizvoda u jednom – moć transformacije

Kako dete raste tako se ona može transformisati u sto i stolicu koje dete može koristiti za crtanje i igru sve dok ne krene u školu. Na taj način u jednom kupljenom proizvodu imaćete dva, što priznaćete znači I značajnu uštedu u novcu. Pri tome kupovinom jednog proizvoda ( koji ima dve funkcije ) uštedećete i na prostoru u kući Ili stanu.

Drvena hranilica je veoma pristupačna, pa je u trenutku pisanja teksta možete nabaviti po ceni od 5,290.00 rsd.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *