Uncategorized

Tricikl za devojčice

tricikl za devočice crveni sa detetom i mamom koja ga gura

Tricikl za devojčice – male princeze znaju zašto

Deca vole kada ih prošetamo gradom ili njihovim omiljenim parkom. Ali, kada se umore traže da ih ponesemo kako bi se malo odmorili. Oni tada još uvek ne žele da idu kući, već samo hoće malo da se odmore. A kako su u vašem naručju najsigurnija, u njemu najčešće traže spas. Međutim, ponekad ste i vi umorni i nije vam do „konstantnog nošenja“. Zbog toga je tricikl najbolje rešenje za vas, ako pak imate devojčicu, onda tricikli za devojčice.

Oni su se u poslednje vreme definisali kao posebna kategorija tricikala za decu. Neki proizvođači izrađuju isključivo tricikle u ženskim bojama. Tako da ako ste roditelji devojčice, možete biti na slatkim mukama birajući model tricikla za devojčice koji najviše odgovara vašoj mezimici.

tricikl ženski roze sa ogledalcem i ukrasnom korpicom

Oni se ne razlikuju mnogo od tricikala za dečake kada su funkcije samog proizvoda u pitanju. Kao i svi drugi modeli mogu imati i rotaciju sedišta i podešavanje nagiba naslona. Takođe mogu imati točkove od EVA pene ili prave gumene. Kao i drugi i ovi modeli mogu biti sklopivi pa se lagano mogu smestiti u gepek automobila.

Ako vam se devojčica uspava tokom vožnje možete blago oboriti naslon da ona malo odspava, kao u kolicima za bebe. Takođe, postoje tricikli za devojčice sa rotacijom da dete može gledati u vas tokom vožnje ili u pravcu kretanja.

Ono što ih razlikuje od drugih modela je sam dizajn i dezeni koji su naklonjeni nežnijem polu. Prednost roditelja koji imaju devojčicu je ta što gotovo svi tricikli za decu se proizvode i u muškim i u ženskim bojama. Dok neki retki modeli se proizvode samo u ženskim tonovima. Kada su boje u pitanju, često se dešava da se tražnja iz godine u godinu menja i svake godine druga boja iskoči u prvi plan.

Ljubičasta i roza u trendu kada su ženski modeli u pitanju

Prošle godine ljubičasta boja bila je najtraženija, a ove se malo više traži roza. Posebno bebi roza koju su proizvođači uvrstili u mnoge već postojeće modele. Najsvežiji primer je model Tricikl 419. Godinama unazad model 406 “Meridian” ubedljivo je najpopularniji u bebi roze boji, iako se proizvodi u još četiri komercijalne boje. Zahvaljujući baš ovom proizvodu ova boja je doživela ekspanziju na tržištu, pa su se i drugi tricikli za devojčice pojavili u bebi roze boji.

Treba istaći i da se roditelji često odlučuju i za mint boju, jer se odlično uklapa uz sve moguće ženske boje, kako roze tako i uz ljubičastu i crvenu.

tricikl mint boje sa belim ramom

Naravno, ima i modela koji se izrađuju u univerzalnim bojama, kao što su bež i siva, pa su pogodni za vožnju kako devojčica tako i dečaka. Zbog svoje univerzalnosti ti modeli su najtraženiji na tržištu. Roditelji koji planiraju još dece češće se odlučuju za njih iz razloga da ne bi ponovo kupovali tricikl za decu ukoliko bi kasnije dobili dete suprotnog pola.

Roditelji koji imaju devojčice se najčešće odlučuju za tricikl crvene boje ili sve popularniji u poslednje vreme, roze boje. Mada se često dešava da roditelji koji već imaju kolica za bebe za svoju princezu biraju tricikl za devojčice u drugoj boji , kako im ne bi i kolica i tricikl bili iste boje.

Ženski tricikli imaju obično više dodataka

Tako ovi modeli imaju na sebi ogledalce koje je simbol nežnijeg pola. Zatim mogu imati ukrasnu korpicu sa prednje strane za flašicu ili neku omiljenu lutkicu. Ali obično ovaj model ima više korpica na sebi, jer generalno izlazak u šetnju sa devojčicom iziskuje više prostora za odlaganje ženskih stvari. Tako neki modeli mogu imati torbicu na ručki za guranje, veliku korpu ispod sedišta i ukrasnu korpicu napred na kormanu.

Naša preporuka modela za devojčice:

Izbor je na VAMA

Nadamo se da smo ovim tekstom makar malo olakšali izbor tricikla za vašu princezu.
Pišite nam u komentaru koji ste model izabrali..

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *