Uncategorized

Tricikl za putovanja

tricikl-za-putovanja

Tricikl sklopivi – vaš saveznik na putovanjima

Ako ste od onih što vole da putuju, sigurno vam se dešavalo da vam ponestane prostora u gepeku. Bilo da se radi o vikend putovanju ili dužem odmoru.

Obično za neku torbu nema mesta, pa onda kažete u sebi “moraću da promenim auto, potrebno mi je definitivno više prostora”.

A tek kada dobijete decu, stvari se dodatno komplikuju. Sada morate da “izmislite” prostor kojeg u gepeku realno nemate, iako sa decom idete na kratki izlet. Kada vodimo decu sa sobom moramo vrlo često poneti i one stvari koje nam u suštini nisu ni potrebne. Za sve ono “ne daj Bože” što može usput da se desi.

A svedoci smo da nas deca uvek mogu iznova iznenaditi. Bilo da je reč o garderobi koju će isprljati kada se upiške ili bauljaju po travi, ili da naprave neku veću glupost gde nam ni “apoteka” koju smo poneli nije dovoljna. Ne mislimo tu na neke ozbiljne povrede ne daj Bože, nego na sve one situacije koje prate živahnu decu.
Zbog toga, dobro razmislite šta bi vaš gepek učinilo većim, bez da kupujete noviji i skuplji auto.

Šta vas čeka ako izaberete pogrešan deciji tricikl?

Svi znamo koliko mališani vole da voze tricikle za decu. Ne postoji šansa da ga ne ponesemo sa sobom gde god sa decom krenuli. Ako pritom koristimo klasičan model izgubićemo najpre dosta vremena dok ga rasklopimo da bismo ga smestili u auto, ali i nakon toga on je preglomazan za naš obično skromni prostor u gepeku.

tricikle-za-decu-sklopivi

Kada deciji tricikli nekako I “naguramo” u gepek malo će nam prostora ostati za neke mnogo važnije stvari. Bilo da je to torba sa stvarima za bebu ili nešto što nam je neophodno da ponesemo. I kada sve to ubacimo shvatamo da smo jednu torbu stavili ispred našeg sedišta, drugu pozadi pored bebinog autosedišta. Na taj način nikada nismo dovoljno komotni, a cilj nam je da odemo negde da se odmorimo. A kada stignemo na željenu destinaciju, kreće montiranje demontiranog tricikla. I tako opet u krug.

Da biste rešili veći deo problema dobro razmislite koji tip tricikla kupujete za vase dete. Svako bi trebalo da kupuje model prema sopstvenim potrebama, bez da sluša ljude oko sebe.

Ako govorimo iz ličnog iskustva onda sklopivi tricikli za decu

Ako slušate nekog ko tricikli za decu retko koristi ili ne voli da putuje vrlo je verovatno da ćete pogrešiti. Ako ste skloniji putovanjima, a vaše dete voli vožnju u “trotočkašu” razmislite da kupite tricikl sklopivi kao kišobran kolica.

tricikl-sklopivi-kao-kišobran-kolica

Iz ličnog iskustva možemo da potvrdim ovu priču.

Imali smo odlična kišobran kolica koja smo vukli na sva naša putovanja. Međutim, dete nije volelo vožnju u njima, jer je hiperaktivno. Posle nekoliko izleta shvatili smo da nemaju nikakvu funkciju, već da ih nosimo tek da bi bila na broju.

Vožnja u kolicima deci ne pruža nikakvu dodatnu aktivnost, a moje dete nije od onih mališana posmatrača. Onda smo se zamislili i rekli :“Što mi ovo čudo nosamo, kada nema ama baš nikakvu funkciju”?

To nas je osvestilo i bacilli smo se na pronalaženje alternative. Nije nam dugo trebalo da shvatimo šta je najbolje za naše dete. Tricikl Rito 3u1 je rešio naše probleme. U gepeku je bilo dovoljno mesta kao kada bismo ubacili kišobran kolica, a naš mališan je imao šta da provoza I možemo vam reći da smo ga i uspavljivali u njemu.

tricikl-rito-3u1-sivi-pakovanje-u-gepek

Tricikli je prosto rastao sa našim mališanom. Nije bilo putovanja gde ga nismo nosili I kako je vreme odmicalo tako smo mu menjali namenu. U početku smo koristili tendu dok je još bio mali kao I ručku za guranje. Kako je postajao sve veći skidali smo jedan po jedan element. Prvo tendu pa smo se malo u vožnji i sunčali.

A naposletku kada je porastao I kada se odvažio da krene u trke sa njegovim drugarima, i ručku za guranje. Verujte tada nam je bilo puno srce. To je bila prva operacija koju je on samostalno uradio, bez naše pomoći.

I u kupovinu uz tricikl za decu

Kao što možete da naslutite, nije se samo on vezao za taj naš tricikl za decu, nego i muž i ja. Odlučili smo se da uvek stoji u gepeku. Tricikl guralica je zauzeo svoje mesto i u svakom momentu je bio spreman za pokret, bez obzira gde idemo. A kako zauzima malo prostora, možemo obaviti I veliku kupovinu, a da nam pritom uopšte ne zasmeta. A kola ne nameravamo da menjamo. Naš golf 5 nas odlično služi, a sada u gepeku ima mesta “koliko hoćeš”.

Tricikl QPlay Nova – namenjen i za putovanja avionom

Nadamo se da vam je ovo naše iskustvo makar malo pomoglo da ne donesete pogrešnu odluku. Znamo svi koliko je teško novac zaraditi, samim tim ne treba ga trošiti na stvari koje vam odmažu u svakodnevnom životu.

Ako ste od onih koji vole da putuju avionom, za vas je preporuka Tricikl QPlay Nova. Može se sklopiti u formu ručnog kofera, I kao takav uneti u avion kao ručni prtljag. Pritom je obogaćen funkcijama rotacije I blagog podešavanja naslona, pa je koristan u svim mogućim situacijama. Dolazi u bojama koje su tek priča za sebe.


Za koje modele naši dosadašnji kupci kažu da su najbolji

Daćemo vam predloge nekih modela koji su se super pokazali u praksi.

A vi skuvajte kaficu i na tenane pregledajte sve karakteristike, pa nam javite koji model je po meri vašeg mališana 🙂


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *