Uncategorized

Trotineti – omiljena dečija zabava

Trotineti – omiljena dečija zabava

Kada šetate parkom, primetićete da većina mališana vozi trotinet. Deciji trotineti su postali najpopularnije „prevozno sredstvo“ za klince, a zadnjih par godina, sa pojavom električnih trotineta, i odrasli su se zarazili. Deca obožavaju trotinete, pa ćete neretko videti kako dete koje ga nema traži povoljnu priliku da uzme trotinet drugog deteta, da provoza makar jedan krug.

Deciji trotineti se danas uglavnom prave sa tri točka, kako bi ih mala deca lako koristila. Zbog toga veoma često možete videti dete koje ima manje od dve godine kako uživa u vožnji. Za malo stariju decu i odrasle, trotineti su mahom na dva točka.

Zašto je dečiji trotinet prava stvar za tvog mališana?

Za početak, dete veoma lako savlada vožnju trotineta, zato što je guranje nogom motorička radnja koja nam je usađena od rođenja. Vožnjom trotineta, dete usavršava i ostale motoričke funkcije, vrlo brzo savladava zaustavljanje i upravljanje. Takođe, kroz vožnju, stiče osećaj za prostor.

Savladavanje vožnje trotineta značajno utiče na dečije samopouzdanje. Zbog svega ovoga, pedijatri rado preporučuju dečije trotinete, kao jednu od igračaka koja značajno doprinosi pravilnom razvoju deteta.

Danas su veoma popularni i trotineti za bebe, koji poseduju sedište i ručicu za guranje. Mogu ih voziti deca od prve godine. Sedište i ručica se mogu kasnije skinuti kada dete dovoljno poraste.

Koje sve modele dečijih trotineta možete pronaći u našoj online prodavnici?

U našoj ponudi možete pronaći preko 30 modela trotineta za decu, u raznim bojama. Tu su modeli sa dva i tri točka, sa svetlećim efektima, sklopivi, sa sedištem i ručicom za guranje. Birajte model prema uzrastu i težini deteta. Modele sa sedištem i ručicom mogu koristiti deca već od prve godine, a dvotočkaše i veći dečaci i devojčice, do 50kg.

Iz naše velike ponude posebno izdvajamo:

Bubamara 5u1

Bubamara 5u1 trotinet je namenjen mališanima koji tek uče da hodaju. Može se koristiti i kao guralica. Ovaj model imamo u plavoj, zelenoj, crvenoj, pink, beloj i narandžastoj boji. Sedište je podesivo po visini, a može se i skinuti, kao i ručica za guranje. Namenjen je deci od prve godine i ima nosivost 20 kg. Poseduje 3 točkića koja svetle kada se okreću.

SOFT 653

Model SOFT 653 je 3u1 trotinet, sa sedištem. Za razliku od 5u1, ne poseduje ručicu za guranje, ali je tu sedište koje je podesivo po visini. Takođe, sedište se može skinuti, i guralica postaje trotinet. Maksimalna nosivost trotineta je 20 kg, i namenjen je deci od prve godine. Ima 3 svetleća točka, zadnju kočnicu, podesivu prednju ručicu i anti-slip podlogu protiv proklizavanja što je značajno za bezbednost deteta.

MINI

Tu je i model MINI za nešto veću decu. Ističe se zbog svog veselog dizajna, koji dečaci i devojčice obožavaju. Namenjen je deci starijoj od 3 godine. T ručka trotineta je podesiva po visini, a točkovi svetle dok se okreću. Vaša vožnja ne mora da se odvija samo danju, pošto ćete u svakom momentu znati gde se dete nalazi. Maksimalna nosivost trotineta je 35 kg, pa ga dete može koristiti nekoliko godina.

RAPTURE

Rapture šareni trotineti namenjeni su deci od treće godine. Telo trotineta je od aluminijuma, što ih čini veoma izdržljivim. Maksimalna nosivost im je 40kg. Poseduju dva prednja točka koja svetle i dva zadnja točka. U našoj online prodavnici imamo modele u roze, beloj, ljubičastoj i tirkiznoj boji.

Sklopivi 657

Za nešto veću decu, tu je i Sklopivi trotinet 657. Ram ovog trotineta napravljen je od metala, i ima dva točka, prečnika 205mm. Poseduje i nožicu za parkiranje, i namenjen je deci starijoj od 5 godina. Maksimalna težina vozača je 50kg.

Pored izdvojenih modela, pogledajte i sve ostale naše modele dečijih trotineta OVDE. Sigurni smo da ćete pronaći trotinet koji će uveseliti vašeg mališana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *